Linde trap door 2.0

De organisatie kan terugkijken op een zeer goed geslaagde fietstocht.Om 12.30 uur kwamen de eerste deelnemers aan de start bij de Lindesche Molen, waarbij ze na inschrijving voor deelname, aan de 26 km lange route konden beginnen.

Een route door mooie omgeving van Linde en de buurtschappen daaromheen.Het doet ons als organisatie dan ook goed dat mensen ons complimenteren en de route.Precies op de helft was er een korte pauze ingelast. Mensen konden even aansterken door een glaasje fris en een paar lekkere hapjes. Tevens werd hun kunnen op de proef gesteld bij het oplossen van rebussen die op kundige wijze boerderij namen verhulden. Pauze locatie was bij de familie Slotboom aan de rijnweg in varssel. Familie Slotboom heeft de commissie allerlei attributen belangeloos beschikbaar gesteld.Eenmaal terug bij de finish kon men nog een poging wagen om de wisselbeker zeker te stellen dmv het rad van fortuin.

Het mooie, en voor Linde unieke molenterrein, was omgetoverd tot een feestterrein. De muziek werd verzorgd door een eenmalig optreden van gelegenheidsband. Acht man sterk die speciaal voor de fietstocht de muzikale omlijsting verzorgende. Dit onder zeer grote waardering van de toeschouwers, al genietend van een lekker hamburger en een glaasje nat.

Winnaars van de fietstocht:

Johan Lenselink voor de volwassenen en Lianne Hulstijn voor de Jeugd

Beiden krijgen de wisselbeker uitgereikt tijdens het komende volksfeest

.