/Volksspelen
Volksspelen2018-05-08T06:38:20+00:00

Volksspelen

Wanneer?
Zaterdagmiddag 23 september

Hoe laat?
Opening 13:00 uur door een afgevaardigde van de gemeente Bronckhorst

Wat?
Zaterdagmiddag vinden de volksspelen plaats. Dit jaar met nieuwe verfrissende spelen voor jong en oud. Ga voor de winst, want …… zoals u van ons gewend bent zijn er weer grandioze prijzen te winnen! Kom met de hele familie, want ook voor de kleintjes hebben wij een volledig middagvullend programma.

Dit jaar hebben we wederom een kleurplaat, deze zijn bezorgd op school. Vraag er naar bij je juf of meester! De spelletjes zijn vernieuwd, dit jaar o.a. spijkerbroek hangen, bananenspel, reuze sjoelbak en nog veel meer. Ook is de Rodeo stier er weer en natuurlijk het springkussen. Speciaal voor de kleinsten is er de mini zweefmolen, een springkussen, een ballenbak en ook nog veel meer!

Natuurlijk krijgen jullie aan het begin het bekende snoepzakje en na het inleveren van de spelenkaart een patatbon! Kom naar Linde, breng je papa, mama, opa’s en oma’s mee en weet je….. mee doen aan de kinderspelen is gratis! We hebben leuke prijzen, wees er op tijd bij! Kijk ook op onze facebook pagina Lindesfeest
Kids Party.

Muzikale ondersteuning door Harmonie Vorden

terug