Zondagmiddag 30 Juli 2023

Startlocatie: De Lindesche Molen

Starten tussen 12.30 u en 13.30 u

Kosten?
Deelname € 3,00 pp tot 16 jaar gratis!

Linde trap deur 2022
Ondanks het twijfelachtige weer meldden zich op zondag 31 juli zo’n 130 deelnemers bij de Lindesche Molen. Zij begonnen daar aan de tweede editie van de fietstocht ‘Linde trapt deur’. 

De routecommissie van Vereniging Volksfeest Linde had een circa 28 kilometer lange tocht uitgezet die vanuit Linde via Delden, Hengelo, ’t Zelle finishte bij boerderij ‘De Leopoldhoeve’ van de familie Bosch aan de Kostedeweg. Halverwege was er een stop bij de Wijnboerderij aan de Koningsweg te Hengelo. Hier konden de deelnemers de inwendige mens versterken en een tiental rebussen oplossen. Wie dit goed had gedaan vond tien bekende Lindese boerderijnamen. Bij de finish moest men nog een drietal vragen beantwoorden en drie pijlen op het ‘Rad van Fortuin’ werpen.
Bij de volwassenen werden de spelen gewonnen door Tiny Koning. Bij de jeugd ging de beker naar Zari Eelderink. De formele prijsuitreiking vindt plaats in september tijdens het Lindesfeest. De band ‘Fratzen’ zorgde voor de muzikale omlijsting bij de finish. Het bleek een goede keus van de organisatie. Onder het genot van een drankje en of een hamburger van de plaatselijke slager, bleef het nog lang gezellig.  De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde editie van ‘Linde trapt deur’.